FA

Full Adrenaline

Wil je een dag in de schoenen staan van een professionele piloot?
Wij kunnen de perfecte activiteit op maat voor je groep voorstellen!

De dag begint met de ontdekking van de VW Fun Cup met het AC Motorsport team: 190pk voor 800kg. Ik kan het je net zo goed meteen zeggen, dit is een echte raceauto!
En het is op één van de 3 prachtige Belgische circuits dat u de mogelijkheid hebt om hem te leren kennen (Mettet, Francorchamps of Zolder naargelang de beschikbaarheid).

Je hebt de mogelijkheid om passagier te zijn in een tweezitter (waarbij de professionele bestuurder tot het uiterste van de auto gaat) of je kan zelf het stuur in handen nemen. Dit alles met een instructeur die aanwezig zal zijn om dit avontuur zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is ook mogelijk om een Mazda MX-5 te huren bij Olivier Muytjens, een Belgische piloot die geen introductie meer nodig heeft.

Daarna gaan we naar Karting Eupen. Tijdens de karting sessies, zal onze coach u de basisprincipes van het racen uitleggen: positie in de zetel, trajecten, rempunten,… Dankzij zijn waardevolle adviezen, zal je je tijden direct zien verbeteren. Hier krijg je de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en een echte competitie aan te gaan. Het volgende is in de prijs inbegrepen: handschoenen, een helmmuts en alle noodzakelijke beschermingsmiddelen.

OPGELET: Deze pack dient voldoende lang op voorhand te worden gepland. Mogelijk van February tot November.